Hoe ik werk

Ik werk vanuit mijn eigen kennis en ervaring. We onderzoeken samen wat jouw mogelijkheden zijn en hoe jij weer in je kracht kunt komen.

Onze gesprekken zijn een op een en mocht je dat willen dan kunnen we ook al wandelend in gesprek gaan (ik woon aan de rand van een prachtig bos). Alles kan besproken worden zoals: Angst, onzekerheid, keuzes moeten maken, behandelmethodes zowel regulier als alternatief, pijn, weer durven gaan vertrouwen, genieten, vragen rondom voeding…….

Ik zal je aansporen verantwoordelijkheid te nemen voor alles  wat op je pad komt en voor de stappen die je neemt. Je levenskracht zal toenemen en je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Uiteraard bied ik geen garantie op genezing. Niemand weet hoe het leven loopt. Maar dat waar jij in gelooft, zal je gaan helpen. 

Als jij dat wilt zal een deel van het consult ook kunnen bestaan uit een Kristalbed sessie. Tijdens zo’n Kristalbed sessie kun je diep ontspannen. De werking van de kristallen en  bijzondere, helende muziek kunnen daarbij helpen.

Uiteraard ben je ook welkom voor alleen een Kristalbed sessie.