Over mij

Ik woon in Groesbeek (bij Nijmegen), op een mooie plek aan de rand van het bos en ben moeder van een dochter (19) en een zoon (10). Na mijn studie (HBO Voeding en Diëtetiek) heb ik een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt als voedingsdeskundige en daarna 10 jaar als vrijgevestigde diëtiste in Groesbeek. Vanuit mijn interesse in de invloed van de mind en in hoeverre wij ons leven beïnvloeden heb ik vanaf mijn 17de een hele weg afgelegd van zelfonderzoek, therapie en spiritualiteit.

Toen ik in 2014 geconfronteerd werd met borstkanker heb ik mijn praktijk gesloten en mezelf alle tijd en rust gegeven die ik nodig had .

Mijn zoektocht naar genezing bracht mij naar Joao de Deus in Brazilië (2016). Joao de DeusWij hier in Nederland noemen hem John of God, is het krachtigste, nu levende medium en moet zonder meer tot de grootste van de afgelopen tweeduizend jaar gerekend worden. Zijn hoogste doel is het helen van de ziel. Ik had eerder over hem gelezen en plots kwam zijn naam meerdere malen op mijn pad. Ik wist: Daar wil ik heen. Wat voel ik mij dankbaar en gezegend dat ik daar mocht zijn, op deze bijzondere plek die vele heling mogelijkheden biedt. Wat er daar precies gebeurd is, daar kan ik niet goed de vinger opleggen, maar diep van binnen heeft er een shift plaats gevonden. Mijn aandachtspunt is verschoven, niet meer gericht op kanker, maar op mijn Leven (met hoofdletter) met al zijn mogelijkheden.