Kristalbed

Gedurende de 3 weken dat ik in Brazilië was in de Casa de Dom Inacio bij Joao de Deus heb ik dagelijks een Kristalbed sessie ondergaan. Voor mij werkt zo’n sessie helend en rustgevend. Na afloop voelde ik me weer opgeladen met positieve energie.

Ik voelde sterk dat ik zo’n Kristalbed zou willen voor thuis en was dan ook diep geraakt toen ik de laatste keer voor Joao de Deus verscheen en ik een teken van hem kreeg om met een Kristalbed te gaan werken. Ik voel me erg dankbaar dat ik nu zo’n Kristalbed heb staan in mijn eigen praktijk.

Hoe werkt het Kristalbed – helende energieën

Een Kristalbed heeft 7 zeer heldere en gepolijste gesneden kwartskristallen die ongeveer 30 centimeter boven je hangen als je op het bed ligt. Elk van de kwartskristallen is geslepen naar een bepaalde frequentie. Elke kristal wordt precies boven een van de zeven energiecentra (de chakra’s) van jouw lichaam geplaatst. Gekleurde lichten, gekozen om de frequentie van de chakra kleuren te complementeren, stralen licht en energie door het kristal naar het betreffende chakra, en gaan op een bepaald ritme aan en uit om zo de energiecentra schoon te maken en in balans te brengen.

Kristalbed therapie activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam, geeft nieuwe energie en diepe ontspanning.

De kristallen voor de kristalbedden worden door mijnbouw gewonnen in een klein plaatsje in Brazilië, genaamd Garimbo de Ouro. Hier liggen goud, kostbare stenen, kwartskristallen en Amethist direct onder het aardoppervlak waardoor het gebied een sterke energie uitstraalt. Joao de Deus zegt dat de kristallen voor de kristalbedden diep binnenin de aarde ontstaan, in een bed van water. Ze werden gewonnen en persoonlijk door Joao de Deus geselecteerd. Elk van de zeven kristallen komt van een enkele steen en is voorzichtig op maat geslepen.

Kristalbed sessie

Een Kristalbed sessie duurt  25 minuten. Aangeraden is om lichte, liefst witte kleding te dragen. Geen horloge bij je te dragen of andere sieraden. Uiteraard geen mobiele telefoon. Geen bril. Geen riem, maar kleding die los en comfortabel zit.