Kristalbed

Tijdens mijn zoektocht naar genezing heb ik kennis gemaakt met het Kristalbed. Ik heb drie weken lang dagelijks een Kristalbed sessie ondergaan. Voor mij werkt zo’n sessie helend en rustgevend. Na afloop voelde ik me weer opgeladen met positieve energie. Hier wilde ik ook mee werken in mijn praktijk. Iedereen die kanker heeft zou dit moeten mogen ervaren.

Hoe werkt het Kristalbed – helende energieën

Dit bijzondere healinginstrument straalt energie en licht met een afgestemde frequentie door 7 heldere speciaal geslepen kwartskristallen, precies op je 7 chakra ‘s. De lampen gaan op een bepaald ritme aan en uit om zo de energiecentra schoon te maken en in balans te brengen.

Kristalbed therapie activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam, geeft nieuwe energie en diepe ontspanning.

De kristallen van het Kristalbed komen uit een bijzonder gebied in Brazilië. Hier liggen ook goud, kwarts en Amethist direct onder het aardoppervlak. Daardoor heerst hier een sterke energie die zo gebundeld is dat er spontane genezingen plaatsvinden . De kristallen voor de kristalbedden ontstaan diep binnenin de aarde, in een bed van water. Elk van de zeven kristallen komt van een enkele steen en is voorzichtig op maat geslepen.

Kristalbed sessie

Een Kristalbed sessie ondersteunt je om je hart te openen. Je hoeft je hiervoor alleen te ontspannen, terwijl je gekleed 30 cm onder Kristallampen ligt en naar mooie muziek luistert. Een sessie duurt  25 minuten. Aangeraden is om lichte, liefst witte kleding te dragen. Horloge en sieraden even weg leggen.